Politica de confidențialitate

1. Declarația de confidențialitate

SC HTR Group SRL, în calitate de autor, proprietar și administrator al proiectului LS Snowboard Academy și al website-ului www.learnsnowboard.ro, respectă caracterul privat şi securitatea prelucrării datelor cu caracter personal ale fiecărei persoane care vizitează acest site.

Declarația de confidențialitate stabilește modul în care LS Snowboard Academy folosește și protejează orice informație cu caracter personal pe care o transmiteți către www.learnsnowboard.ro de fiecare data când vizitați site-ul www.learnsnowboard.ro, vă abonați la newsletter-ul www.learnsnowboard.ro, vă înscrieți la cursurile organizate de www.learnsnowboard.ro.Toate datele dumneavoastră cu caracter personal transmise către noi sunt pentru a vă identifica corect atunci cand folosiți website-ul nostru sau când trimitem către dvs. noutăți și vă informăm asupra celor mai noi campanii LS Snowboard Academy și vor fi folosite în deplin acord cu declarația prezentă de confidențialitate.

LS Snowboard Academy își rezervă dreptul de a opera modificări ale politicii de respectare a confidențialității datelor clienților prin modificarea periodică a paginii curente. Vă recomandăm să vizitați în mod curent pagina care prezintă declarația noastră de confidențialitate pentru a vă asigura că sunteți de acord cu schimbările operate.

LS Snowboard Academy va colecta următoarele categorii de date personale: nume și prenume, informațiile de contact, inclusiv adresa de email și alte informații utile pentru a vă informa de ultimele oferte. Colectăm aceste date pentru a ne îmbunătăți în permanență serviciile și produsele oferite și pentru a vă trimite email-uri cu ultimele oferte lansate, pentru a adapta site-ul nostru la cerințele și interesele dvs. sau pentru a vă transmite alte informații pe care considerăm că le veți găsi interesante, folosind adresa de email transmisă către noi.

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date, modificată și completată, LS Snowboard Academy are obligația de a administra în condiții de siguranță și numai în scopurile specificate, datele personale colectate de la dvs. și despre dvs.

Prin accesarea și citirea prezentei pagini „Politica de confidențialitate” ați luat la cunoștință și înțelegeți faptul că vă sunt garantate drepturile prevăzute de lege, respectiv dreptul de informare, dreptul de acces la datele personale, dreptul de intervenție asupra datelor personale, dreptul de opoziție asupra folosirii datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale, dreptul de se adresa justiției în caz de încălcare a drepturilor sale garantate de Legea 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date. LS Snowboard Academy vă informează pe această cale că aveți dreptul de a vă opune prelucrării datelor dvs. personale și să solicitați stergerea totală sau parțială a acestora din baza noastră de date prin cererea acestui lucru printr-un email la adresa dan@learnsnowboard.ro.

Astfel, LS Snowboard Academy poate notifica utilizatorii site-ului www.learnsnowboard.ro privind ofertele prin intermediul unui email de tip newsletter și poate trimite mesaje de felicitare, informări cu caracter promoțional, opera sondaje și cercetare de piață asupra produselor și serviciilor LS Snowboard Acaemy, poate transmite cupoane sau alte mesaje speciale și comunicări de marketing. LS Snowboard Academy nu promovează în niciun fel SPAM-ul și orice utilizator al website-ului și newsletter-ului LS Snowboard Academy sau orice client LS Snowoard Academy care a furnizat explicit adresa sa de email către LS Snowboard academy, poate opta oricând pentru ștergerea acesteia din baza noastră de date.

Datele dvs. cu caracter personal pot fi folosite și de alte proiecte create și aflate sub SC HTR Group SRL.

Datele dvs. cu caracter personal pot fi furnizate la cererea expresă, în limita și baza prevederilor legale următoarelor instanțe abilitate: Poliției Române, Instanțele judecătorești abilitate, Parchetului sau altor organe abilitate ale statului, doar în baza și în limitele prevederilor legale.

2. Restricționarea datelor personale

Puteți restricționa oricând folosirea datelor dvs. personale de fiecare dată când primiți mesaje email de la LS Snowboard Academy accesând link-ul de dezabonare aflat la finalul fiecărui mesaj livrat către adresa dvs. de email. Dezabonarea se produce la câteva secunde după ce a fost apăsat/accesat link-ul de dezabonare și nu vor mai fi trimise alte email-uri către utilizatorii care au ales să nu mai primească informația în cauză, decât dacă aceștia aleg să se aboneze din nou la newsletter sau pe altă cale. Dacă v-ați dat deja acordul de folosire a datelor dvs. personale în scopuri de marketing, vă puteți schimba oricând opțiunea trimițându-ne o un email cu subiectul „Restricționare date personale” transmis la adresa dan@learnsnowboard.ro.

3. Confidențialitate și garanții

Orice date cu caracter personal precum: numele, adresa, numărul de telefon sau adresa de email a dvs. pe care le transmiteți pe website prin intermediul formularului de contact, înscrierea la newsletter, formularul de înscriere sau prin orice altă modalitate, vor fi folosite în conformitate cu legislația aplicabilă din România. Totodată, vă informăm pe această cale că aveți dreptul să solicitați informații la cere din partea LS Snowboard Academy pentru a afla dacă datele dvs. sunt sau nu prelucrate sau să solicitați ștergerea sau să vă opuneți prelucrării datelor cu caracter personal, în conformitate cu Legea 677/2001. LS Snowboard Academy se obligă să păstreze confidențialitatea asupra datelor personale transmise de dvs. către LS Snowboard Academy. Orice alt fel de comunicări sau materiale pe care le transmiteți către noi, precum întrebări, comentarii, sugestii sau alte mesaje de acest fel vor fi considerate că neconfidențiale și neprotejate de drepturi de proprietate intelectuală determinate. Vă rugăm să luați la cunoștință că întreg conținutul acestui website sau al newsletter-ului pe care îl primiți la adresa dvs. de mail poate fi modificat și vă este oferit „în consecință” fără a se oferi nicio garanție în niciun sens.

4. Exonerarea de răspundere

Utilizarea și accesarea mesajului primit la adresa dvs. de email sau accesarea website-ului www.learnsnowboard.ro se face în totatlitate pe răspunderea utilizatorului, iar LS Snowboard Academy, angajații și conducerea, agențiile, colaboratorii, dezvoltatorii web sau orice altă parte implicată în conceperea, producerea sau oferirea newsletter-ului sau website-ului nu sunt răspunzatoare pentru daune directe sau indirecte, de orice natură, ce ar rezulta din utilizarea newsletter-ului sau website-ului www.learnsnowboard.ro sau a continutului acestora. LS Snowboard Academy nu își asumă nicio daună sau pagubă provocată de viruși ce ar putea să infecteze device-ul utilizatorului sau alte bunuri în urma accesării sau utilizării acestui website sau al newsletter-ului sau în urma descărcării oricărui material, informații, text, imagini, video, audio sau fișiere de orice fel de pe site-ul www.learnsnowboard.ro sau accesand newsletter-ul trimis de noi la adresa dvs. de email.